Model/varenr.: 2240
Fra: Nobby

Hundeshampoo Herbs 300 ml

35,00 DKK

Herbs Hundeshampoo fra Nobby er en lækker shampoo, som er specielt udviklet til at give hud og pels ny vitalitet, samt lindre kløe!

Mængde ca. 300 ml

Lager: Kun 3 stk. tilbage
Herbs Hundeshampoo fra Nobby er en lækker shampoo, som er specielt udviklet til at give hud og pels ny vitalitet, samt lindre kløe! Her får du en god hundeshampoo, som ikke går ind og irritere øjnene. Herbs Hundeshampoo indeholder arganolie, hvis egenskaber har en beroligende og possitiv effekt på hud og pels. En fugtgivende hundeshampoo, som er velegnet til alle racer. Herbs Hundeshampoo'ens særlige formel er sammensat, således at den hjælper med at genopbygge og give hud og pels ny vitalitet - Kombinationen af urter og argan olie har desuden en lindrende effekt på kløe!
Herbs Hundeshampoo giver en flot glans og er utrolig velduftende.

Shampoo'en giver en god pleje og kan anvendes på alle hunderacer.

En nem og økonomisk shampoo, som ikke skal blandes op før brug!


Brugsanvisning:

- Pelsen bøstes omhyggeligt (specielt langhårsracer)
- Gennemvæd pelsen med tempereret vand.
- Gnid shampoo godt ind i pelsen og massér grundigt.
- Lad shampoo'en virke et par min.
- Skyl shampoo'en ud med tempereret vand
Er hunden meget snavset, gentages vasken.

Ingrediensliste: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum, Argania Spinosa Kernel Oil, Glycerin Rtica Dioica leaf extract, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, CI 19140, CI 42051