Model/varenr.: 1743

Tropiclean Fresh Breath Clean Teeth OralCareKit til hvalpe

189,00 DKK

Smart sæt inkl. tand-gel, fingertandbørste og tre-sidet tandbørste til hvalpen.
Lær din hvalp fra starten at få børstet og ordnet tænder, 80% af alle hunde begynder at vise tegn på sygdom i munden i en alder af 3 år.

Lager: På lager

Smart sæt inkl. tand-gel, fingertandbørste og tre-sidet tandbørste til hvalpen.
Lær din hvalp fra starten at få børstet og ordnet tænder, 80% af alle hunde begynder at vise tegn på sygdom i munden i en alder af 3 år. Ved at sørge for at din hund har en god mundhygiejne, forbygger du sygdomme og holder bedst muligt din hund sund og rask.
Hvis din hvalp ikke kan lide at få børstet tænderne, kan gelen også bruges helt uden tandbørste; løft læben op og påfør en lille stribe hen langs gummerne, derefter vil det stille og roligt fordele sig rundt i munden og omkring tænderne og vil derefter begynde at løsne plak fra dem. Clean Teeth Gel er med til at reducere plak og tandsten og give en meget bedre mundhygiejne.

59 ml Clean Teeth Brushing Gel
Fingertandbørste
Tre-sidet tandbørste
Anbefales til hvalpe fra 12 uger

Plej din hvalps tænder dagligt og reducer dermed chancerne for tandsygdomme. Uden ordentlig tandpleje starter 80% af hundene at vise tegn på sygdom i munden efter 3 års alderen. Sygdom i munden kan i sidste ende føre til tab af tænder eller andre alvorlige sundhedsproblemer. Ved at sørge for pleje af din hvalps tænder og mundhygiejne med Clean Teeth Gel reducerer du chancerne for disse sygdomme.

For at opnå det bedste resultat, bør hunden ikke have adgang til mad og drikke en halv time før og efter behandling.

Ved meget plak og tandsten, kan det anbefales af smøre lidt gel direkte på de ramte områder.

Anvendes gerne dagligt

Tropiclean Fresh Breath Clean Teeth Gel er ikke farligt for din hund, det opløses efterhånden som hunden spiser og drikker og det er derfor ikke farligt hvis hunden synker det.

Inspiration
Anbefalinger
Tilbud
Bestsellers
Andre købte også